Contactlenzen

De beste contactlenzen

Alles wat er op de markt is, is bij ons verkrijgbaar. Bij contactlenzen geldt echter, het product is zo goed als degene die het aan meet. Het is juist daar waar we uitblinken.

Het dragen van contactlenzen biedt veel voordelen. Voor veel consumenten is het lastig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Juist daarom is een goed advies heel belangrijk. Ed Kriek Optiek heeft een uitgebreid assortiment van verschillende typen contactlenzen én biedt de oogzorg die daarbij hoort. Zo zijn er zachte contactlenzen, vormstabiele contactlenzen (harde lenzen), multifocale contactlenzen en nachtlenzen. Ontwikkelingen en innovaties worden op de voet gevolgd zodat je verzekerd blijft van de beste zorg en kwaliteit.

Contactlensdragers zijn bij Ed Kriek Optiek verzekerd van een goed begeleiding en service. Elk half jaar controleren wij de gezondheid van uw ogen en meten we opnieuw de oogsterkte. Ook controleren wij met geavanceerde meetinstrumenten of de lenzen qua vorm voor u nog steeds het meeste comfort bieden.

Welke lens voor u?

Nadat u bij de contactlensspecialist of optometrist een volledige aanpassing heeft gehad wordt met u besproken welk type lenzen voor u de oplossing kunnen zijn. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de metingen, maar ook uw levensstijl en wensen worden meegenomen in het uiteindelijke besluit. Net zoals u voor diverse omstandigheden verschillende schoenen gebruikt (sport, werk etc.), zullen de omstandigheden ook mede de soort lenzen bepalen en soms is dan ook meer als één soort aan te raden.

Kinderen en contactlenzen

Door de huidige materialen is het mogelijk kinderen vanaf 9 jaar contactlenzen aan te meten. Natuurlijk bepalen de ouders of hun kinderen de verantwoording aankunnen. Op jongere leeftijd is het ook mogelijk, maar dan altijd in overleg met de oogarts. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat het u zal verbazen hoe goed kinderen op die leeftijd met contactlenzen om kunnen gaan. Natuurlijk is de eerste vereiste dat het kind het zelf heel graag wil.

Wanneer de contactlenzen zijn aangemeten krijgt iedereen die voor het eerst bij ons komt en zeer uitgebreide instructie. Hierbij wordt geleerd hoe men de lenzen in en uit moet doen en hoe het onderhoud in zijn werk gaat. Pas als u helemaal vertrouwd bent met de producten zijn we tevreden en gaan de lenzen mee naar huis. Dan volgt na ongeveer een week de eerste controle. Hierbij kijken we hoe tevreden u bent en hoe de gezondheid van de ogen is en natuurlijk of de omgang met de lenzen al wat meer vertrouwd is. De controles worden voortgezet totdat u en de contactlensspecialist of optometrist tevreden zijn.

Wilt u meer weten over het dragen van contactlenzen of contactlenzen eens proberen? Onze contactlensspecialisten helpen u in de winkel graag verder.

coopervision_logo_hovercoopervision_hover
bausch_lomb_logo_hoverbausch-lomb-hover
alcon_logo_hoveralcon_hover
procornea_logo_hoverhover_algemeen